Aesthetico

 


Iara

Avancerad Estetisk Hudvård


AESTHETICO


Avancerad hudvård mot olika hudproblem som acne, rosacea,  neurodermatit, eksem, effektiv medicinsk age-control  mot åldrad hud.Active Foam face


Djuprengörande poreskum av en ny generation av produkt med glykolsyra och salicylsyra för oren och aktiverings behov av huden. För att regenerera syra balansen (pH-justering). Förfinar hudens utseende. Utan drivgas!


 


Användning: Applicera på vått ansikte och massera försiktigt. Ta bort med ljummet vatten


Fruit complex

body &face lotion body


Balansera fruktsyra lotion Denna lotion förminskar stora porer, oren hud. Huden blir slätare och fräschare. Använd inte på slemhinnor och efter rakning. En möjlig kännsla av stickningar är produktrelaterad.


Användning: Applicera på kvällen efter rengöring och massera in i huden.

Sensitive eye cream face


Anti-aging hudvård med Centella Asiatica-extrakt och vitamin C för att stimulera kollagensyntes i området kring ögonen.

Binder genom Sheasmör fukt i huden, förnyar och främjar elasticitet.


Användning: applisera utan att gnugga tunn runt ögonen  1 till 2 gånger dagligen.


hydrating Cream face


Moisturizer

Daglig åter fuktning för torr och känslig hud. Förbättrarhudens struktur med hyaluronsyra och vitamin E. Naturliga lipider från Mangosmör säkerställa en smidighud. För blandhy rekommenderas även som en nattkräm.


 Användning: Efter rengöring morgon och kväll.


 

Cleansing milk face


Soft Cleanser

Borttagen av mycket milda delar av olje-och vattenlösliga partiklar. Den lotion rengör försiktigt med svalkande, uppfriskande effekt. Lugnande ingredienser förbereder ytterligare för ytterligare vård. Denna rengöringsmjölk är fuktgivande och håller huden smidig.Användning: Applicera på vått ansikte, massage och ta bort med en servett.External complex face


Vitamin-emulsion Anti-aging vård. En intensiv-radikaler vitaminerna A, C och E samt växtbaserade antioxidant ferulsyra. Värdefulla oljor så som sheasmör och jojoba reducerafukt förlust och förbättrasmidighet i huden.


 

Användning: Dagligen fördela en liten mängd appliceras på ansikte, hals och dekolletage.


Aloe vera active gel face


Anti-irriterande fuktgivandemask

Kyler irriterad och rodnads benägen hud. Aloevera extrakt stimulerar hudens egen reparationsegenskaper. Maskenjämnar ut huden, lugnande och uppfriskande.


 

Användning: Applicera ett mm tjockt lager i ansiktet och låt verka i 10 till 15 minuter. Ta bort det fuktigarester. 1gånger i veckan.